Прикол року! Ляшко замурував ресторан Тищенка зі “Слуги народу”, (ВІДЕО) | Вежа

Прикол року! Ляшко замурував ресторан Тищенка зі “Слуги народу”, (ВІДЕО)


За словами “радикала”, фермери не можуть продати за 3 копійки огірки і прогодувати свою сім’ю, а ці жирують
Скандал навколо елітного ресторану нардепа Миколи Тищенка в центрі Києва, який нібито працює під час карантину, обростає новими подіями. Так, відомий український “радикал” Олег Ляшко вирішив власноруч “замурувати” двері закладу.
Про це стало відомо завдяки повідомленню одного з українських видань.
“Фермери не можуть продати за 3 копійки огірки і не можуть прогодувати свою сім’ю, а ці жирують, так як тримають всіх українців за лохів. Вони думають, що їм можна. Всі повинні сидіти на карантині, голодувати, тому що немає у людей грошей, а вони собі ресторани гламурні дорогі відкривають і жирують. Тому карантин, так карантин. Для всіх “, – розповів журналістам Олег Ляшко.
Варто нагадати нашим читачам, що депутат від “Слуги народу” Микола Тищенко спростував інформацію про те, що його елітний ресторан “Велюр” працює всупереч запровадженому в Україні карантину. Відповідне повідомлення політик і відомий ресторатор розмістив на своїй сторінці в Instagram. Тищенко звинуватив журналістів “Бігус.Інфо” у продажності.
“Життя просте. І брехня в цьому житті відмінно продається. Я, звичайно, прекрасно розумію, що зараз час “медіа-полювання” на фейки, скандали. Але іноді все дуже банально. Журналісти Бігус.інфо нібито зловили мене на гарячому біля ресторану “Велюр”. І побічно зробили висновок про те, що мені карантинні закони не писані. Само собою це не так.”, – йдеться у повідомленні.
Микола Тищенко заявив, що має намір зривати “брехливі маски”. Однак він підтвердив, що в ресторані “Велюр” іноді проводить особисті зустрічі.